Παραμένει στην ΑΕΚ η Τσουρή! (ΦΩΤΟ)

Παραμένει στην ΑΕΚ η Τσουρή! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Μαρία Τσουρή θα συνεχίσει να φοράει το «σκουφάκι» της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Τσουρή παραμένει στην ΑΕΚ και θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα πόλο στην παρθενική της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Η εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και ετοιμάζεται πλέον για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει χαρακτηριστικά: «

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μαρία Τσουρή. Η εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου στην Α’ Εθνική Κατηγορία και του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου για ακόμα ένα έτος, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Μαρία Τσουρή αγωνίστηκε σε 8 επίσημους αγώνες την περασμένη σεζόν, και πρόσθεσε το δικό της λιθαράκι στην αήττητη και νικηφόρα πορεία του “Δικεφάλου”.

Η Μαρία Τσουρή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία και τη νέα χρονιά.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρία Τσουρή δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί βλέπω ότι η περσινή μας προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική με πολύ διάθεση και καλό κλίμα. Πιστεύω πολύ στις προπονήτριες και σε όλη τη προσπάθεια που γίνεται εκτός των αθλητριών. Εμείς θα δώσουμε το 100% και όλες μαζί θα κάνουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα για να συνεχιστεί η ιστορία της ΑΕΚ και στο γυναικείο πόλο. Καλώ όλο τον κόσμο να μας στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει, τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο μόλις αυτή επιτραπεί, όσο και με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΛΟ 2020-21, που μας δίνουν ώθηση και μεγάλη στήριξη»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X