Απάντηση-σοκ Μαρινάκη στο δικαστήριο για να μην απολογηθεί για την «Συμμορία»!

Τρομερά πράγματα...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνείται να βρεθεί στη δίκη της «Συμμορίας» παρότι είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Την Πέμπτη 10/9 ολοκληρώθηκαν στο Εφετείο Κακουργημάτων οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης της υπόθεσης. Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου, Αριστέα Τσαμαδιά, ρώτησε τον δικηγόρο του κ. Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλο, αν ο νούμερο ένα κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θα απολογηθεί αυτοπροσώπως την Τρίτη 15/9, πήρε εμμέσως πλην σαφώς, αρνητική απάντηση.

«Και η επιθυμία του και η επιθυμία μας ήταν σταθερά να έρθει. Ωστόσο, υπάρχουν δύο προβλήματα.

Το ένα είναι ότι κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες, του δημιουργούν μια λογοδοσία κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμό, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων.

Το δεύτερο είναι ότι πρόσφατα νόσησε με κορωνοϊό. Ανάρρωσε αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν και εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βέβαια γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες, για παράδειγμα. Χθες, έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε. Αυτά είναι 2 προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο για να καταθέσει,

Επειδή σέβομαι την επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση σας, ότι θα πρέπει να προσέρχονται για απολογία όσοι κατηγορούνται για κακουργήματα, αν μου πείτε, θα έρθει.

– Πρόεδρος: Επιτρέπει ο νόμος να μην εμφανιστούν, καταλαβαίνετε όμως ότι όταν πρόκειται για κακούργημα, το δικαστήριο πρέπει να τους έχει μπροστά του και να ερωτηθούν ό,τι χρειαστεί.

– Δημακόπουλος: Αν μου πειτε ότι πρέπει να γινει, τι να πω, θα υποστεί το βάσανο των όσων προανέφερα να ερθει…. Αλλά υπάρχουν αυτά τα μείζονα προβλήματα.

– Πρόεδρος: Να το σκεφτείτε και να μας πείτε, την Τρίτη.

Η αίσθηση που υπάρχει πάντως, είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα παραβρεθεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί σε αντίθεση με την πλειοψηφία των υπόλοιπων 27 κατηγορούμενων.

Οι απολογίες ξεκινούν την Τρίτη 15/9 με πρώτο τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, όπως αναφέρει το sdna.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X