ΑΕΚ: Εκρού η τρίτη φανέλα

ΑΕΚ: Εκρού η τρίτη φανέλα
Photo Credits: INTIME

Η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ θα είναι επίσης ιδιαίτερα πρωτότυπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αποκάλυψε σήμερα τις δύο νέες εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν.

Αυτές ήταν αρκετά ιδιαίτερες. Στην πρώτη, υπάρχει το κίτρινο και το μαύρο χρώμα αυτή τη φορά που μοιράζονται ίση επιφάνεια στη φανέλα!  Μαύρη είναι η δεξιά πλευρά της φανέλας, στην οποία υπάρχει και το σήμα της Capelli Sport, ενώ κίτρινη είναι η αριστερή, στην οποία δεσπόζει το έμβλημα της ΑΕΚ. Αντίθετα, κίτρινο με μαύρες λεπτομέρειες είναι το δεξιό μανίκι και μαύρο με κίτρινες λεπτομέρειες το αριστερό.

Η δεύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ είναι και φέτος μαύρη. Στα μανίκια και στον γιακά υπάρχουν κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ η σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι στο εμπρός μέρος υπάρχουν γκρι «σκιές» σε τεχνοτροπία half tone, οι οποίες σχηματίζουν οριζόντιες ρίγες.

Εκρού η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ

Οσον αφορά την τρίτη, θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή σε σχέση με πέρυσι. Αυτό γιατί θα είναι σε εκρού απόχρωση, κάτι που δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι και πρόπερσι η τρίτη φανέλα της ΑΕΚ ήταν μπλε.

Η Ενωση, έτσι θα επιστρέψει ξανά σε ανοιχτόχρωμη τρίτη φανέλα, όπως η λευκή που υπήρχε την χρονιά 2017-18, όταν και η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκρού εμφάνιση έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα είναι τόσο ιδιαίτερη όσο και εντυπωσιακή. Οσο για το πότε θα αποκαλυφθεί από τον Δικέφαλο, αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X