Premier League: Φρένο στην επιστροφή οπαδών στα γήπεδα!

Premier League: Φρένο στην επιστροφή οπαδών στα γήπεδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Μπόρις Τζόνσον προκαλεί ακόμα μια μεγάλη καθυστέρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόρις Τζόνσον προκαλεί ακόμα μια μεγάλη καθυστέρηση στα πλάνα για την επαναφορά των οπαδών στα γήπεδα της Premier League, κάνοντας λόγο για ανάγκη επανεξέτασης όλων των δεδομένων.

Ναι μεν οι δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί και το παράδειγμα του πρόσφατου φιλικού αγώνα της Μπράιτον με την Τσέλσι στο Amex με κόσμο, έχουν αφήσει ικανοποιητικές εντυπώσεις και αποδεικνύουν πως μπορούν όλα να γίνουν με αρκετή προσοχή, ωστόσο, η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον δεν θέλει να βιαστεί.

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει κάνει αίτημα να φιλοξενήσει 12.000 οπαδούς στο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στις 19 του μηνός και την Τότεναμ να έχει ζητήσει επίσης να συμπεριληφθεί το γήπεδό της σε αυτά που θα γίνουν δοκιμές, προς το παρόν… όλα μπαίνουν σε νέα παύση.

Από πλευράς Κυβέρνησης ξεκαθαρίζεται πως όλες οι δοκιμές μέχρι και το τέλος του μήνα θα συνεχιστούν μονάχα με 1.000 άτομα στα γήπεδα και ενδεχομένως η 3η Οκτωβρίου που έχει οριοθετηθεί για να διεξαχθούν αγώνες της Premier League με κόσμο, ίσως κριθεί πολύ βιαστική…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X