«Αγιά Σοφιά»: Μαγική πτήση πάνω από το γήπεδο της ΑΕΚ! (VIDEO)

«Αγιά Σοφιά»: Μαγική πτήση πάνω από το γήπεδο της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε σημερινό VIDEO από τις εργασίες στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαγική πτήση πάνω από την «Αγιά Σοφιά»!

Οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Τα μέτωπα άλλωστε, είναι πολλαπλά. Η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, το ντύσιμο στο εξωτερικό μέρος του γηπέδου, η ανέγερση των κτιρίων όπου θα στεγαστούν τα Μουσεία του Δικεφάλου, αλλά και η υπογειοποίηση βρίσκονται εν εξελίξει και… τρελαίνουν τον κόσμο που δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σήμερα, μάλιστα, το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας επισκέφτηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ώστε να εποπτεύσει τις εξελίξεις και τις τελευταίες εργασίες, αλλά και να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους των έργων.

Η υπογειοποίηση, ένα έργο που συνδέεται άρρηκτα με το γήπεδο του Δικεφάλου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και μετά τα έργα προετοιμασίας φαίνεται πως πλέον περνάμε στο… ψητό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, έγιναν οι πρώτες δοκιμαστικές γεωτρήσεις στον χώρο της υπογειοποίησης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ξεκίνησε η σκυροδέτηση στις τρύπες αντιστήριξης της υπογειοποίησης. Κάτι που δείχνει πως εκτός των έργων στο εξωτερικό και εσωτερικό της «Αγιά Σοφιάς-OPAP ARENA, προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η υπογειοποίηση.

Δείτε σημερινά πλάνα από drone σε ανάλυση 4Κ πάνω από την «Αγιά Σοφιά»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X