Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Γκιμαράες για Βιεϊρίνια»

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Γκιμαράες για Βιεϊρίνια»
Photo Credits: INTIME

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ενδιαφέρον της Γκιμαράες για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλούν οι Πορτογάλοι, σημειώνοντας πως δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το δρόμο του Κουαρέσμα.

Το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια φαίνεται πως έχει πέσει στο τραπέζι της Γκιμαράες σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν οι συμπατριώτες του. Μετά την απόκτηση του Κουαρέσμα, η Βιτόρια θέλει να κλείσει ακόμη έναν σπουδαίο διεθνή Πορτογάλο, επικεντρώνοντας την προσοχή της στους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Μπρούνο Άλβες και Αντριέν Σίλβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους, δεν αποκλείεται να στραφούν σε έναν Πορτογάλο που πανηγύρισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, αναφερόμενοι στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο στην παρούσα φάση δεδομένου πως η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε…

«Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για την επιβεβαίωση αυτού του ενδιαφέροντος», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X