«Η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά για τον Ματέο Γκαρσία -Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο παίκτης»

Ματέο Γκαρσία: «Ο Ιβιτς μίλησε με Ερυθρό Αστέρα για τον δανεισμό του»
Photo Credits: INTIME

Σερβικά Μέσα αναφέρουν πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματέο Γκαρσία... αναζωπυρώθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλάρει ξανά για Ματέο Γκαρσία η ΑΕΚ!

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον σερβική ιστοσελίδα. Η Ενωση, που συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική της γραμμή, είχε ενδιαφερθεί και στις αρχές του καλοκαιριού για τον Αργεντινό παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο η… σύμπραξη Ολυμπιακού-Αρη μπήκε στη μέση τότε και οι ερυθρόλευκοι φέρονταν να αγόρασαν τον παίκτη για να τον δώσουν δανεικό στην Θεσσαλονίκη. Ο Αργεντινός εξτρέμ, όμως βρίσκεται ακόμη στη Σερβία.

«Η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά για τον Ματεό, επιστρέφει στην Ελλάδα ο παίκτης»

Τι αναφέρουν τώρα τα μέσα της χώρας; Το Srbijadanas.com, γράφει: «Ενώ η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ολοκληρώνει την μεταγραφή του Ντιέγκο Φαλτσινέλι, οι πρωταθλητές Σερβίας είναι κοντά σε ακόμα μια μεταγραφή. Δεν αφορά προσθήκη όμως, αλλά ελάφρυνση του ρόστερ και του μπάτζετ της ομάδας.

Ο σχεδόν ξεχασμένος Ματέο Γκαρσία είναι κοντά στην έξοδο από το Μαρακανά, όπως αναφέρει και το Maxvbetsport, με προορισμό την ΑΕΚ της Αθήνας η οποία δεν παράτησε ποτέ την υπόθεση απόκτησή του και προσπαθεί να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν την μεταγραφή.

Ο Γκαρσία ήταν στα πρόθυρα της επιστροφής στην Ελλάδα και προσφάτως, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν ικανοποιήθηκε από την πρόταση του 1,2 εκατ. ευρώ. Οι Ελληνες έκαναν πίσω τότε, αλλά πλέον επέστρεψαν δυναμικά για να ντύσουν τον ποδοσφαιριστή στα κιτρινόμαυρα και να τους ενισχύσει στην προσπάθεια να μπουν στους ομίλους του Europa League.

Μένει να φανεί αν η ΑΕΚ ανέβασει την προσφορά της, ή, αν οι Σέρβοι κατέβασαν τις απαιτήσεις του με δεδομένο ότι έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχουν προτάσεις για τον Ματέο Γκαρσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X