Παίρνει τον πρώην... κιτρινόμαυρο Ντελρόι Τζέιμς ο Προμηθέας

Παίρνει τον πρώην... κιτρινόμαυρο Ντελρόι Τζέιμς ο Προμηθέας
Photo Credits: INTIME

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ μετακομίζει στην Πάτρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ανάσα από την συμφωνία με τον Ντελρόι Τζέιμς (33χρ., 2.03), βρίσκεται ο Προμηθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ που γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα από την θητεία του (δυο φορές, αρχικά την σεζόν 2017-2018 και στη συνέχεια το 2019) στην ΑΕΚ, είναι ο «εκλεκτός» του Μάκη Γιατρά για να ενισχύσει την «φρόντ-λάϊν» της ομάδας της Πάτρας.

Από τη στιγμή που ο Μοχάμεντ Φαγιέ καθυστέρησε αρκετά να έρθει στην Ελλάδα ο τεχνικός του Προμηθέα και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλησαν να χάσουν κι άλλο χρόνο. Κινήθηκαν αστραπιαία και είναι σε… απόσταση αναπνοής από την συμφωνία με τον Ντελρόι Τζέιμς. Μάλιστα, είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της συμφωνίας από την διοίκηση της ομάδας.

Ο κάτοχος του Basketball Champions League με την φανέλα της ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής και άμεσα θα αφομοιωθεί από την υπόλοιπη ομάδα, καθώς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Αμερικανός με τις ρίζες από την Γουιάνα, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στην Νότια Κορέα με την φανέλα της Seoul Samsung Thunders έχοντας 7.5 πόντους, 2.3 ασίστ, 4.2 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 αγώνες.

Στην συνέχεια βρέθηκε στην Ισπανία και την Liga Endesa υπογράφοντας στις 9 Φεβρουαρίου του 2020 συμβόλαιο με την Μούρθια, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πρόλαβε να παίξει μόνο σε δυο παιχνίδια. Είχε 5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ μέσο όρο στις δυο αναμετρήσεις με την φανέλα της Ισπανικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X