Μπακάκης: Μέχρι 600.000 ευρώ δίνει η Λεγκανιές

Μπακάκης: Μέχρι 600.000 ευρώ δίνει η Λεγκανιές
Photo Credits: INTIME

Η ερώτηση της Λεγκανιές και η αντίδραση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του Μιχάλη Μπακάκη δεν έχει κλείσει για την ΑΕΚ και τη Λεγκανές.

Η επιθυμία της ισπανικής ομάδας να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι υπαρκτή και μεγάλη, ασχέτως με το ότι σε πρώτη φάση διαπιστώθηκε μία αρκετά σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της SportDay, ο ισπανικός σύλλογος στην προφορική κρούση του προς την ΑΕΚ ρώτησε για το ποσό το οποίο θα ήταν ευχαριστημένη η ελληνική ομάδα προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπακάκης παραχωρείται με 1 εκατομμύριο ευρώ

Ο Ιλια Ιβιτς δεν είχε ακόμα συζητήσει το θέμα με το διοικητικό ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, για να γνωρίζει επακριβώς τα χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα deal, ωστόσο εντός της ίδιας ημέρας πού η επίσημη κρούση έγινε, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε απάντηση προς τη Λεγκανές. Ο Μπακάκης παραχωρείται με ένα εκατομμύριο ευρώ.

Από την εικόνα που, λόγω και της πολύ καλής σχέσης του με το συγκεκριμένο σύλλογο έχει ο Ίβιτς (ο οποίος είναι ο ατζέντης του Δημήτρη Σιόβα και εξακολουθεί να διαχειρίζεται τα δικαιώματα του παρά το γεγονός ότι λειτουργεί για την ΑΕΚ, σε μία ξεκάθαρη σχέση επ αυτού με τον Μελισσανίδη), κατάλαβε ότι οι Ισπανοί δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν περισσότερα από 600.000 ευρώ.

Συμπερασματικά λοιπόν υπάρχει μία σημαντική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο είναι τέτοια που δεν έχει πατήσει φρένο ή σηκώσει απαγορευτικό στις διαπραγματεύσεις ή απειλεί ενδεχόμενη συμφωνία για την παραχώρηση του διεθνούς δεξιού μπακ στην ισπανική ομάδα.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές και λογικά μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για το αν η μεταπήδηση του Μπακάκη στην ισπανική ομάδα μπορεί να καταστεί εφικτή. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως, θα ήθελε να αρπάξει αυτή την ευκαιρία, αν τελικά του δοθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X