Η κλάση του Μπάουερ και η εμπειρία του Κοσάνοβιτς

Η κλάση του Μπάουερ και η εμπειρία του Κοσάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλές εντυπώσεις έχουν αφήσει οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ στα πρώτα φιλικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια θέση στην οποία παρουσιάζεται ενισχυμένη φέτος η ομάδα χάντμπολ είναι αυτή κάτω από τα δοκάρια. Η ΑΕΚ έκανε την μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Τόμας Μπάουερ ενώ κράτησε τον έμπειρο Μίλαν Κοσάνοβιτς που εντυπωσίασε πέρυσι με τις εμφανίσεις του. Επιπλέον την τριάδα συμπληρώνει ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης.

Στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας ο Δημήτρης Δημητρούλιας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους τρεις τερματοφύλακες που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Τόμας Μπάουερ έχει δείξει ήδη την κλάση του από τα πρώτα παιχνίδια. Είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να βγάλει ενέργεια μέσα στο παιχνίδι, διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις από πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Διαθέτει ένα διαφορετικό στυλ από τον Κοσάνοβιτς, κάτι που είναι θετικό καθώς επιτρέπει και στο προπονητικό τιμ να ανακατεύει την «τράπουλα» όταν  χρειάζεται. Ο Κοσάνοβιτς από την μεριά του άφησε πέρυσι τα διαπιστευτήρια του και με τις εμφανίσεις του έκανε την ΑΕΚ να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ο Μπαμπατζανίδης είναι ένας τερματοφύλακας στον οποίον η ΑΕΚ πιστεύει πολύ. Πρόσφατα αγωνίστηκε με τους Νέους στην τελική φάση πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.  Τρεις τερματοφύλακες με διαφορετικό στυλ ο καθένας που καθιστούν πλήρης και κάτω από τα δοκάρια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X