FIBA: Συνεχίζει με την International Wheelchair Federation

FIBA: Συνεχίζει με την International Wheelchair Federation
Photo Credits: INTIME

Η FIBA και η IWBF ανανέωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το τέλος του 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIBA και η IWBF ανανέωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το τέλος του 2023

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Αντρέα Ζαγκλή και Ουλφ Μέρενς:

«Η FIBA εργάζεται πολύ στενά με την IWBF για αρκετά χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί. Η εμπειρία και η γνώση που αποκτήσαμε, αναπτύσσοντας ένα νέο αγώνισμα μέσα στο ίδιο το άθλημά μας, αλλά και τα άριστα επίπεδα τηλεοπτικής παραγωγής που πετύχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας μπορούν να βοηθήσουν την IWBF στο όραμά τους για το μέλλον. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε την IWBF την επόμενη τετραετία στις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες τους» είπε ο γ.γ της FIBA, Αντρέας Ζαγκλής.

«Νιώθουμε πολύ μεγάλη τιμή που θεωρούμαστε μέλος της οικογένειας της FIBA και ταυτόχρονα είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τους δεσμούς μεταξύ των αθλημάτων και να προωθήσουμε την αρχή της ένταξης σε όλη τη μπασκετική κοινότητα. Ως ομοσπονδία η IWBF είναι σχετικά μικρή και νέα, για αυτό η δυνατότητα που μας δίνεται να έχουμε την υποστήριξη και την εμπειρία της FIBA είναι τεράστια και ανεκτίμητη προκειμένου να μεγαλώσουμε ως ομοσπονδία και να εγκαταστήσουμε ένα βιώσιμο και ανεξάρτητο μέλλον για το άθλημά μας» είπε ο πρόεδρος της IWBF, Ουλφ Μέρενς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X