Big Brother: Το πρώτο σχόλιο του παίκτη που είπε τα περί βιασμού

Big Brother: Το πρώτο σχόλιο του παίκτη που είπε τα περί βιασμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο παίκτης του Big Brother που έκανε το σχόλιο περί βιασμού, μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Ζητάει συγγνώμη για όσα έγιναν και λέει μεταξύ άλλων, ότι ούτε ο ίδιος μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για αυτό που είπε. «Η οικογένειά μου εκτίθεται και ο ίδιος ντρέπομαι, γιατί χωρίς να το θέλω και χωρίς να είμαι τέτοιος άνθρωπος, προσέβαλα το γυναικείο φύλο και όλους τους συνανθρώπους μου».

Αναλυτικά όσα είπε στο TLIFE.gr

«Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

Κλεισμένος σε ένα σπίτι με αγνώστους, με ένα μικρόφωνο στο λαιμό και μια κάμερα στο κεφάλι μου 24 ώρες το 24ωρο, έκανα ένα τραγικό αστείο με πράγματα για τα οποία δεν κάνουμε αστεία και χωρίς να το καταλάβω, χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο κεφάλι μου, πριν μιλήσω, όπως θα με συμβούλευε η μητέρα μου, κατάφερα να προσβάλλω την κοινωνία ολόκληρη με δύο κουβέντες. Και αυτό, δεν βρίσκω τον τρόπο να μου το συγχωρήσω ούτε εγώ ο ίδιος.

Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια. Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν.

Στα κανάλια έπαιξε ένα κομμένο απόσπασμα μιας ανόητης συζήτησης που είχα με τα παιδιά και όχι όλο το βίντεο. Και ένα απόσπασμα σαν κι αυτό, καλά έκανε και αηδίασε όλη την κοινωνία. Δεν νιώθω κάτι διαφορετικό και εγώ ο ίδιος, όταν ακούω τα λόγια μου απομονωμένα. Όχι πως αλλάζει όσα έχουν συμβεί και ειπωθεί, αλλά πρέπει να πω ότι το «πακέτο» για το οποίο μιλούσα δεν είχε να κάνει με τον ανδρισμό μου αλλά με ένα πακέτο προφυλακτικά για το οποίο κάναμε ανόητη πλάκα με τα παιδιά. Δεν καλυτερεύει αυτό τα λόγια μου, αλλά εξηγώ την ανόητη συζήτηση που κόπηκε.

Στην κρίση του καθενός τα όσα έχω πει και τα όσα λέω σήμερα, όμως ειλικρινά ,νιώθω ότι από ένα ανόητο και απαγορευτικό λάθος η ζωή μου καταστρέφεται, φαίνομαι σαν ό,τι δεν θα ήθελα να είμαι, η οικογένειά μου εκτίθεται και ο ίδιος ντρέπομαι, γιατί χωρίς να το θέλω και χωρίς να είμαι τέτοιος άνθρωπος, πρόσβαλλα το γυναικείο φύλο και όλους τους συνανθρώπους μου.

Όσο και αν με θλίβει προσωπικά η έκταση που πήρε η τουλάχιστον ανόητη συμπεριφορά μου, πρέπει να πω ότι σέβομαι και επικροτώ το μέγεθος της αντίδρασης και της κατακραυγής του κόσμου, γιατί αυτή είναι η υγιής αντίδραση μιας κοινωνίας, σε τέτοιες νοσηρές αντιλήψεις. Σέβομαι τη γυναίκα, σέβομαι τον συνάνθρωπό μου.

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για ό,τι προκάλεσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X