Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός άφησε Φορτούνη, Μασούρα, Μπουχαλάκη να ειναι με την ομαδα στου Ρέντη!

Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός άφησε Φορτούνη, Μασούρα, Μπουχαλάκη να ειναι με την ομαδα στου Ρέντη!
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ίδια πολιτική στο θέμα των μέτρων για τον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρόντες στον σημερινό αγιασμό του Ολυμπιακού ήταν οι Φορτούνης, Μασούρας και Μπουχαλάκης!

Μετά τα δύο κρούσματα του κορωνοϊού στην Εθνική (Τσιμίκας, Λημνιός) έχει σημάνει «συναγερμός» στους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Λημνιός και Τσιμίκας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ήδη αρκετοί είναι αυτοί που έμειναν στην Αθήνα, ώστε να υποβληθούν σε νέο τεστ. Την ίδια ώρα οι τρεις διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας δεν έχουν καμία επαφή με την ΑΕΚ και έχουν πολύ προσεκτικές επαφές με την άφιξη τους στην Αθήνα. Και αν δεν υπάρχει και δεύτερο τεστ κορωνοϊού αρνητικό δεν πρόκειται να πλησιάσουν στα Σπάτα.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ενωσης δηλαδή προσέχουν τις επαφές τους μέχρι να έχουν τα αποτελέσματα και του δεύτερου τεστ, το σημαντικό είναι αυτά τα παιδιά να μην έρθουν σε επαφή με τους άλλους παίκτες της ΑΕΚ. Και αυτό ώστε άπαντες να προφυλάξουν την υγεία τους.

Την ίδια ώρα οι τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού, Μασούρας, Φορτούνης και Μπουχαλάκης έδωσαν κανονικά το «παρών» στον σημερινό αγιασμό των «ερυθρολεύκων».

Εν αντιθέσει δηλαδή με ότι κάνει η ΑΕΚ ο Ολυμπιακός δεν τηρεί το ίδιο σχολαστικά τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και όλο αυτό… λίγα 24ωρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έναν τελικό που αναβλήθηκε εξαιτίας του ποδοσφαιριστή του ΟΣΦΠ Λοβέρα που είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Σχολαστικά μέτρα από την ΑΕΚ

Να αναφέρουμε βέβαια ότι ασχέτως πρωτοκόλλου τα μέτρα που εφαρμόζει η ΑΕΚ σε συνεργασία του γιατρού με το τεχνικό επιτελείο και κυρίως τον Ντ’ Ουρμπανο ήταν κάτι παραπάνω από σχολαστικά. Και άπαντες έχουν καταλάβει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν παίζει με τον… ιό.

Το ίδιο εφαρμόστηκε και όταν επέστρεψαν από διακοπές οι παίκτες της ΑΕΚ. Οποιος δεν είχε δυο αρνητικά τεστ δεν έκανε προπόνηση. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα…

Βέβαια, πρέπει να επισημανθεί πως κάτι τέτοιο δεν το επιβάλει το πρωτόκολλο, όμως οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αρκετά πιο σχολαστικοί απ’ ότι είναι οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού. Το ίδιο είχε γίνει και με τους Ενομπακάρε και Μιτάι που είχαν απομονωθεί γιατί ήρθαν σε επαφή με μη ελεγμένα άτομα στη Βραυρώνα, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν σε πλήρη ελευθερία. Και μάλιστα δεν έπαιξαν στο φιλικό της Ενωσης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X