Ιταλία: Διπλο στην Ολλανδία και πρωτιά στον όμιλο

Ιταλία: Διπλο στην Ολλανδία και πρωτιά στον όμιλο
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Μπαρέλα από το πρώτο μέρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Μπαρέλα από το πρώτο μέρος, η Ιταλία νίκησε εκτός έδρας την Ολλανδία (0-1) και έγινε αφεντικό στον όμιλο. Ανατροπή στην Βοσνία η Πολωνία (1-2).

Η Squadra Azzurra είχε προκαλέσει προβληματισμό με την εμφάνιση και την εντός έδρας ισοπαλία την Βοσνία την πρώτη αγωνιστική, όμως κόντρα στους Ολλανδούς έδειξε ότι μπορεί να σταθεί κόντρα σε κάθε μεγάλο όνομα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι [έχασε τον Τζανιόλο με τραυματισμό] έδειξε επιθετικές αρετές και έκανε φάσεις στο πρώτο μέρος και στο τελευταίο λεπτό έκρυψε την μπάλα. Μια τρομερή ομαδική προσπάθεια κατέληξε σε σέντρα του Ιμόμπιλε από αριστερά και ο Μπαρέλα βρήκε τον τρόπο να πάρει την κεφαλιά από Φαν Ντάικ και Ακε για το 0-1.

Στην επανάληψη οι Azzurri έπαιξαν το κλασικό… φουλ άμυνα και όσο και αν ανέβασαν τις γραμμές και αν πάτησαν περιοχή οι Οράνιε, τη λύση δεν την βρήκαν και υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο Group1 του League A. Στο πλαίσιο αυτού, οι Πολωνοί αν και βρέθηκαν να χάνουν από την Βοσνία εκτός έδρας από το πέναλτι του Χαϊραντίνοβιτς στο 24’, με κεφαλιές των Γκλικ (45’) και Γκοζίτσκι (67’) έκαναν την ανατροπή και πήραν τη σημαντική νίκη (1-2).

Την πρώτη της νίκη πήρε στο Nations League η Νορβηγία που μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, επικρατώντας με σκορ 5-1 σε ένα ματς που ο Χάαλαντ έβαλε δύο γκολάρες και έδωσε μια ασίστ. Η νίκη αυτή φέρνει τους Σκανδιναβούς στην 3η θέση του 1ου group του League B καθώς η Ρουμανία κατάφερε και πήρε επίσης την πρώτη της νίκη στο Nations League κερδίζοντας εκτός έδρας την Αυστρία (2-3) και πάτησε και κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς.

Την πρώτη της νίκη πήρε και η Σκωτία, η οποία κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και νίκησε με 2-1 τη Τσεχία, πιάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο με 4 βαθμούς. Από την άλλη, το Ισραήλ κατάφερε και σώθηκε στο τέλος, καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 1-1 την Σλοβακία και απέφυγε την τελευταία θέση. Τέλος, σε ματς για το League C, η Λιθουανία νίκησε 0-1 την Αλβανία με γκολ του Καζλάουσκας και έφερε 4πλή ισοβαθμία στους 3 πόντους στο Group4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X