Εθνική Ομάδα: Ο Λημνιός θετικός στον κορωνοϊό

Εθνική Ομάδα: Ο Λημνιός θετικός στον κορωνοϊό
Photo Credits: INTIME

Πριν την μεταγραφή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τελευταίο τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, εντοπίστηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού, και βάσει πληροφοριών αφορά τον Δημήτρη Λημνιό.

Ο Λημνιός αφίχθη στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζοντας άμεσα τα πράγματά του δεδομένου πως για αύριο (8/9) ήταν προγραμματισμένη η πτήση του για την Γερμανία, θέλοντας να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην Κολωνία, όμως ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Για τη μεταγραφή δεν τίθεται θέμα δεδομένου πως έχει πωληθεί στην Κολωνία, ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε στάση… αναμονής, πρωτίστως για λόγους υγείας, και εκ των υστέρων για να διευθετηθούν και πρακτικά ζητήματα ασφάλειας και μετακίνησης.

Από την πρώτη στιγμή, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κράτησε απόλυτα υπεύθυνη στάση, ενημερώνοντας άμεσα τον περίγυρό του ενώ είναι καλά στην υγεία του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X