Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Μιχαϊλοβιτς

Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Μιχαϊλοβιτς
Photo Credits: INTIME

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς.

Ο προπονητής της Μπολόνια σήμερα, μετά από τεστ που έκανε, διαπιστώθηκε ότι ξεπέρασε τον ιό και έτσι μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του. Τι πάει να πει αυτό; Πως από αύριο θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Και έτσι θα γίνει. Η Μπολόνια έκανε γνωστό ότι μετά τα νέα τεστ θα είναι στην αυριανή προπόνηση για να γυμνάσει την ομάδα του.

Θυμίζουμε πως ο Μιχαϊλοβιτς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 23 Αυγούστου αλλά ήταν ασυμπτωματικός. Μπήκε σε καραντίνα, έκανε δύο τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά και έτσι μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Επίσης, να διευκρινίσουμε ότι ο Μιχάιλοβιτς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία τον περσινό Ιούλιο. Έκανε την απαραίτητη θεραπεία και είχε μείνει στο νοσοκομείο για πολλούς μήνες. Για τους λόγους αυτούς ο Μιχάιλοβιτς ανήκει στην υψηλού ρίσκου ομάδα για τον κορωνοϊό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X