Λιβάι Γκαρσία: Ξανά πίσω από την... ΑΕΚ ο Ολυμπιακός -Προσπαθεί να μπει «σφήνα» για την απόκτησή του

Λιβάι Γκαρσία: Ξανά πίσω από την... ΑΕΚ ο Ολυμπιακός -Προσπαθεί να μπει «σφήνα» για την απόκτησή του
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται με την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, εδώ και μερικές εβδομάδες ασχολείται με την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, με τον Ολυμπιακό τώρα να προσπαθεί να μπει στη μέση.

Αναζητώντας τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την επίθεση του Μάσιμο Καρέρα, ο Ιλια Ιβις είχε «ανακαλύψει» τον εξτρέμ από το Τρινιντάν και Τομπάγκο που αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Εδώ και μερικές ημέρες η Ενωση «τρέχει» την υπόθεση με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Τώρα, φαίνεται πως ο Ολυμπιακός τρέχει για μια ακόμα φορά πίσω από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport1, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον εξτρέμ από το Τρίνινταντ.

Την ίδια ώρα, η Ενωση μιλάει τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο φυσικά και με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Το «Sport5.co.il» ανέφερε νωρίτερα ότι «η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για να αποκτήσει τον Λιβάι Γκαρσία. Θέλει να αγοράσει τον παίκτη και όχι να τον πάρει δανεικό από την Μπεϊτάρ».

Θυμίζουμε ότι ο Γκαρσία μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης και την περσινή σεζόν μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπεϊτάρ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλκμααρ, Κιράτ Σμόνα και Εξέλσιορ, ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X