«Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει τον Γκαρσία από την Μπεϊτάρ»

«Η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει τον Γκαρσία από την Μπεϊτάρ»
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν οι Ισραηλινοί για την ΑΕΚ και τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ιλια Ιβιτς για τα άκρα της επίθεσης και όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, η Ενωση μιλάει τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο φυσικά και με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Οι πληροφορίες αυτές, επιβεβαιώνονται και τα ΜΜΕ του Ισραήλ και συγκεκριμένα από το «Sport5.co.il», το οποίο αναφέρει ότι «η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για να αποκτήσει τον Λιβάι Γκαρσία. Θέλει να αγοράσει τον παίκτη και όχι να τον πάρει δανεικό από την Μπεϊτάρ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο Γκαρσία μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης και την περσινή σεζόν μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπεϊτάρ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλκμααρ, Κιράτ Σμόνα και Εξέλσιορ, ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X