Προσβλητική δήλωση Σιόβα για Σβάρνα λόγω... Μανωλά!

Προσβλητική δήλωση Σιόβα για Σβάρνα λόγω... Μανωλά!
Photo Credits: INTIME

Την επιστροφή του Μανωλά στην Εθνική ζήτησε ο Σιόβας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια προσβλητική δήλωση για τον Στράτο Σβάρνα προχώρησε ο Δημήτρης Σιόβας μετά το ματς της Εθνικής με το Κόσοβο.

Ο Σιόβας μιλώντας στο OPEN είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά και επειδή στο προηγούμενο αγώνα έχασα μια εύκολη φάση, αυτή την φορά λυτρώθηκα και χάρισα τη νίκη στην ομάδα. Ήταν περίπου ίδια φάση στο ματς με τη Σλοβενία. Έτσι δουλεύουμε τα κόρνερ. Δίστασα γιατί περίμενα να βγει ο τερματοφύλακας. Επίσης δεν έβλεπα και την μπάλα & έβαλα το πόδι και πήγε έτσι όπως πήγε. Τώρα ήμουν πιο συγκεντρωμένος έκανα το κοντρόλ και έγινε ότι έγινε».

Για το νέο ξεκίνημα τόνισε: «Κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες & έμεινε ένας κορμός με αυτόν τον προπονητή. Χρειαζόμαστε και άλλους έμπειρους, όπως εγώ βοηθάω τους μικρούς. Έτσι και άλλοι έμπειροι, να γυρίσουν και άλλοι να βοηθήσουν στο μέλλον τα νεαρά παιδιά».

Τον Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ξέρουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι. Κι αυτοί άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία. Μην νομίζετε ότι δεν είναι εδώ γιατί δεν τους θέλει ο προπονητής. Να έρθουν να βοηθήσουν τα νέα παιδιά. Και εγώ αυτό κάνω. Παίζω δεν παίζω βοηθάω. Κι εγώ όταν ήρθα στην Εθνική πιτσιρικάς το 2014 στη Βραζιλία, με είχαν αγκαλιάσει οι έμπειροι. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Οι άλλοι έμπειροι παίκτες θα δώσουν και μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα.

Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όλοι. Η Ομοσπονδία ξέρει. Ο Μανωλάς είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής & ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Σβάρνας έπαιξε καλά. Όταν έχεις έναν καλό παίκτη είναι καλύτερο. Και ο Σβάρνας που έχει μέλλον αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα είναι καλύτερα για τον ίδιο».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα με το Κόσοβο είπε: «Μόνο τη νίκη κρατάω, βάση του αντιπάλου. Δεν παίξαμε και τόσο καλά. Μην μας ξεγελάει το σκορ και που βάλαμε δύο γκολ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X