ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές με τον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές με τον Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Σε καλό δρόμο βρίσκεται του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Λιβάι Γκαρσία, φαίνεται να είναι η ΑΕΚ.

Ορθάνοιχτο είναι το ενδεχόμενο απόκτησης εξτρέμ από την ΑΕΚ. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» και μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», δεν έχουν μείνει στο φιλολογικό ενδιαφέρον.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 22χρονου άσου από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ενώ μιλά και με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία και ανήκει ως το 2022. Ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα θετικός στο να μετακομίσει στην ΑΕΚ, ενώ ο σύλλογος του Ισραήλ αν και οι αρχικές απαιτήσεις του κρίνονταν υπερβολικές, εμφανίζεται εσχάτως διαλλακτικός.

Την υπόθεση Γκαρσία ή ενός πιθανού άλλου στόχου για τα εξτρέμ μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερες διαδικασίες ενδεχόμενη πώληση του Ντάνι Βέρντε. Οι εκπρόσωποι του Ιταλού εξτρέμ έχουν ενημερώσει για ενδιαφέρον από την πατρίδα του και όχι μόνο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά για τον Ναπολιτάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X