Αγχωτικό 1-2 της Εθνικής στο Κόσοβο με Μπακάκη-Σβάρνα!

Αγχωτικό 1-2 της Εθνικής στο Κόσοβο με Μπακάκη-Σβάρνα!
Photo Credits: INTIME

Ως αλλαγή μπήκε ο Μάνταλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας πήρε ένα αγχωτικό, αλλά σημαντικό διπλό στο Κόσοβο, στην δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Από πλευράς ΑΕΚ, Βασίλης Μπακάκης και Στράτος Σβάρνας ξεκίνησαν στο παιχνίδι, ενώ ως αλλαγή μπήκε ο Πέτρος Μάνταλος.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης, απέναντι στη Σλοβενία, η Εθνική ήταν καλή, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τώρα, απέναντι στο Κόσοβο βρήκε περισσότερες λύσεις, τέρματα και ένα «τρίποντο» που το ήθελε πολύ. Η ενδεκάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ το βράδυ της Κυριακής είχε αρκετές διαφορές από εκείνη της Πέμπτης, και μάλιστα έδειξε να αποδίδει καλύτερα επιθετικά.

Οι Φορτούνης, Μπακασέτας, Λημνιός και Κουλούρης έβγαλαν μερικές πολύ καλές συνεργασίες και σίγουρα δημιούργησαν πονοκεφάλους στους Κοσοβάρους αμυντικούς. Φυσικά, το γεγονός ότι ο αντιπροσωπευτικό μας βρέθηκε να προηγείται μόλις 100 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα έδωσε… φτερά στους διεθνείς μας παίκτες. Το σκορ άνοιξε ο Λημνιός με διπλή προσπάθεια. Αφού ο Ουκάνι απέκρουσε το πρώτο του σουτ, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέραν του τέρματος, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και… πολλά να πει. Κάποιες συνεργασίες της επιθετικής τριάδας με τον κινητικότατο Κουλούρη ήταν ανάμεσα στις πιο αξιοσημείωτες στιγμές. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Η Ελλάδα εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά οι Ελληνες αμυντικοί είχαν εξαιρετική παρουσία.

Στο 51′, ο Σιόβας -που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Σταφυλίδη- με μια προβολή έπειτα από γέμισμα του Γιαννούλη έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Ως το τέλος, παρότι οι Κοσοβάροι αμυντικοί έκαναν αρκετά λάθη, οι διεθνείς μας δεν διαχειρίστηκαν σωστά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και δεν έφτασαν σε άλλα τέρματα. Στο 82′, το παιχνίδι πήρε για λίγο… φωτιά, όταν ο Μπάρκας έχασε την μπάλα έπειτα από σπρώξιμο αντίπαλου επιθετικού και ο Μπερίσα σε κενό τέρμα έκανε το 2-1.

Κόσοβο – Ελλάδα 1-2

ΚΟΣΟΒΟ: Ουικάνι, Βοϊβόντα (58′ Ρασκάι), Ραχμάνι, Αλίτι, Χαντέργιοναι, Χαλίμι (55′ Χασάνι), Ντρέσεβιτς, Β. Μπερίσα, Τσέλινα, Νουχίου, Ζένελι (54′ Μπ. Μπερίσα).

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σταφυλίδης (40′ Σιόβας), Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης (61′ Μασούρας), Κουλούρης (83′ Μάνταλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X