ΑΕΚ: Αφιλόξενο το Πανθεσσαλικό, αλλά ο Καρέρα έχει τον... τρόπο

ΑΕΚ: Αφιλόξενο το Πανθεσσαλικό, αλλά ο Καρέρα έχει τον... τρόπο
Photo Credits: INTIME

Μία νίκη σε πέντε ματς μετράει σε αυτό το γήπεδο η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η ΑΕΚ θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κορυφαίος αγώνας στον θεσμό έγινε μεγάλο σήριαλ μετά τα… καμώματα των «ερυθρόλευκων», με την έδρα να πηγαίνει από τη Ριζούπολη, στο ΟΑΚΑ και από το ΟΑΚΑ στο Βόλο.

Η ΑΕΚ τρέχει μεγάλο αήττητο σερί χρόνων στο γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά το Πανθεσσαλικό δεν της… πάει.

Από τότε που κατασκευάστηκε η Ένωση έχει δώσει πέντε επίσημα ματς σε αυτό το γήπεδο (πρωτάθλημα-Κύπελλο) με τον απολογισμό να είναι μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Το κακό σερί το… έσπασε ο Καρέρα

Η πρώτη φορά που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο Στάδιο η ΑΕΚ ήταν τη σεζόν 2005-06 για το Κύπελλο Ελλάδας παίζοντας με τη Νίκη Βόλου, με την οποία έμεινε στο ισόπαλο 0-0.

Ακολούθησαν δύο επισκέψεις τη σεζόν 2010-11 για την Super League, κανονική περίοδο και πλέι οφ, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη συνέχεια ήρθε η ήττα με 2-1 στον τελικό Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, με τον αξέχαστο Καλφόγλου να κλείνει τα… μάτια σε ξεκάθαρο οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη επιτυχία σε αυτή την έδρα ήρθε πριν λίγους μήνες, τον Ιανουάριο του 2020, όταν η ΑΕΚ με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, επικράτησε 3-1 του Βόλου με τα γκολ των Οικονόμου, Αλμπάνη και Κλωναρίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X