Δημοσκόπηση Marca για Μέσι: Στήριξη στον Αργεντινό, αλλά… απαισιοδοξία

Ο Μέσι ψάχνει ομάδα και οι στοιχηματικές «βλέπουν» το μέλλον του στη Σίτι
Photo Credits: INTIME

Περίπου 100.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδικτυακή δημοσκόπηση της Marca

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίπου 100.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη διαδικτυακή δημοσκόπηση της Marca για την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Το 51% καλύφθηκε από τις εξηγήσεις που έδωσε για τη στάση του μετά την απόφασή του να παραμείνει, ενώ μόλις το 25% εκτιμά πως η συμπεριφορά του δεν αρμόζει σε έναν αρχηγό.

Συντριπτικό υπέρ του Αργεντινού σταρ ήταν το ποσοστό των φιλάθλων που συμφώνησαν με όσα είπε για τον πρόεδρο του κλαμπ, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς το 82% θεωρεί πως ο «Λέο» είπε αλήθειες.

Πάντως ο κόσμος είναι διχασμένος για το αν η παραμονή του Μέσι θα κάνει καλό μακροπρόθεσμα στην Μπαρτσελόνα. Το 44% θεωρεί πως αν έφευγε το κενό του δεν θα μπορούσε να καλυφθεί από κανέναν, ενώ το 56% θεωρεί πως η παραμονή του θα καθυστερήσει τη διαδικασία αναδόμησης που είναι αναγκαία στην ομάδα.

Πάντως, στο σύνολό του το κοινό είναι απαισιόδοξο για το μέλλον. Μόλις το 31% θεωρεί πως με αυτό το κλίμα και τα προβλήματα που υπάρχουν η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να κατακτήσει μεγάλους τίτλους τη νέα σεζόν, ενώ το 75% εκτιμά πως ο Μέσι θα επιλέξει να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021 και μόλις το 25% πιστεύει πως με νέα διοίκηση μπορεί να πειστεί να συνεχίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X