Στον Ηρακλή δυο «παλιοί» της ΑΕΚ!

Στον Ηρακλή δυο «παλιοί» της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ηρακλή βρίσκεται ο Θωμάς Τσίτας.

Ο 29χρονος σέντερ φορ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του «Γηραιού», πριν πάει στην ΑΕΚ το 2011, ενδιαφέρει τους «κυανόλευκους», οι οποίοι κινούνται για την απόκτησή του. Ο Τσίτας έπαιξε 9 ματς με την ΑΕΚ τη διετία 2011-2013. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Αν αποκτηθεί θα είναι ο δεύτερος με «ενωσίτικο» παρελθόν που θα συνεχίσει στον Ηρακλή. Ηδη ανακοινώθηκε ο 36χρονος πλέον Νίκος Πουρτουλίδης, ο οποίος το 2002 άφησε την Καβάλα για την ΑΕΚ όπου έμεινε για 1,5 χρόνο και 4 ματς κυπέλλου πριν φύγει για τον Θρασύβουλο.

Εν τω μεταξύ, οι Κώστας Ηλιάδης και Μαργαρίτης Κεχαγιάς, οι οποίοι την περσινή σεζόν στήριξαν σημαντικά την πορεία του Ηρα- κλή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, παρέδωσαν στους ιθύνοντες του «Γηραιού» τη λίστα με τους παίκτες που θεωρούν πως πρέπει να παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής των «κυανολεύκων» την περασμένη σεζόν έχουν επιλέξει οκτώ ποδοσφαιριστές και πλέον το νέο τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Γιώργο Ακριτόπουλο θα αποφασίσει αν κάποιοι απ’ αυτούς ή και όλοι θα παραμείνουν στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων θα πορευτεί ο Ηρακλής στην επόμενη αγωνιστική σεζόν κατεβάζοντας απο κοινού ομάδα στην Γ´ Εθνική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X