Ανσαριφάρντ: «Θα φροντίζω αυτή τη φανέλα, όπως την οικογένειά μου -Ξέρω πόσο βαρύ είναι το 11 για την ΑΕΚ»

Ανσαριφάρντ: «Θα φροντίζω αυτή τη φανέλα, όπως την οικογένειά μου -Ξέρω πόσο βαρύ είναι το 11 για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Καρίμ Ανσαριφάρντ για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ έδωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός άσος μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του δίνοντας κάποιες υποσχέσεις στον κόσμο της ΑΕΚ.

Η συνέντευξη του Καρίμ Ανσαριφάρντ για την ΑΕΚ

Πως είναι οι πρώτες σου μέρες στην ΑΕΚ;

«Είχα μια πολύ καλή υποδοχή από την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Με καλωσόρισαν ζεστά. Με βοήθησε το γεγονός πως είχα παίξει στην Ελλάδα και κάποιους από τους νέους μου συμπαίκτες τους γνώριζα ήδη. Είχα επαφή μαζί τους , έστω και ως αντίπαλος. Και νομίζω πως ήταν μια καλή αρχή για μένα εδώ στην ΑΕΚ. Σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο, για να προσαρμοστώ στην τακτική της ομάδας, διότι είμαι καινούργιος. Και πρέπει να μπορέσω να ενσωματωθώ. Θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Πραγματικά όμως, μέχρι τώρα όλα είναι φανταστικά».

Διάλεξες την φανέλα με το 11 την οποία πριν την είχε ο Αραούχο, αλλά και κάποιοι πολύ αγαπητοί στον κόσμο της ΑΕΚ, σέντερ φορ. Σου βάζει αυτό έξτρα κίνητρο;

«Φυσικά και ξέρω πως όλοι οι μεγάλοι σκόρερ της ΑΕΚ είχαν τη φανέλα με το το νούμερο 11. Και φυσικά ξέρω τον Αραούχο που ήταν ένας φανταστικός παίκτης και φανταστικό παιδί. Αυτό σημαίνει πως έχω μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Δεν έχει σημασία το νούμερο στη φανέλα. Αυτό που μετράει είναι να παίζεις καλά και να κάνεις το νούμερο στην φανέλα σου, χρήσιμο για την ομάδα. Ξέρω τι σημαίνει νούμερο 11 για την ΑΕΚ. Και θα προσπαθήσω και εγώ να ανταποκριθώ σ΄ αυτή την ευθύνη. Να δουλέψω σκληρά και να κάνω περήφανο τον κόσμο και το κλαμπ. Παίρνω την ευθύνη και θα δώσω τα πάντα με την φανέλα με το νούμερο 11».

Υπέγραψες τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πως θα μπεις και στο νέο γήπεδο. Το έχεις στο μυαλό σου;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την προοπτική του νέου γηπέδου. Το συζητήσαμε αυτό με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είναι πολύ καλό για το κλαμπ και για τους οπαδού, να παίζουμε στο δικό μας σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, να αισθανόμαστε έτσι. Θα είναι φανταστικό αλήθεια ανυπομονώ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, να ετοιμαστεί το γήπεδο και να μπορέσουμε να παίξουμε εκεί».

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ

«Ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι, πόσο αγαπάνε την φανέλα. Θέλω να δώσω τα πάντα για να κερδίσω όλα τα ματς και θέλω να πετύχουμε όλους τους στόχους. Υπόσχομαι στους οπαδούς της ΑΕΚ: πως θα φροντίσω την κιτρινόμαυρη φανέλα, όπως ακριβώς φροντίζω την οικογένεια μου. Θα είναι τόσο σημαντική για μένα, όσο και η οικογένεια μου. Και θα προσπαθήσω σε κάθε ματς, να δίνω τα πάντα, για να τους κάνω ευτυχισμένους και περήφανους για την ομάδα που υποστηρίζουν με τόσο πάθος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X