Έφεραν στα ίσα τη σειρά με τους Σέλτικς οι πρωταθλητές Ράπτορς

Έφεραν στα ίσα τη σειρά με τους Σέλτικς οι πρωταθλητές Ράπτορς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον τρόπο που κέρδισαν το Game 3 και μείωσαν σε 2-1, δε γινόταν να μην πάρουν ψυχολογία. Οι Ράπτορς επικράτησαν και στο Game 4 των Σέλτικς με 100-93, έφεραν τη σειρά στο 2-2 με Λάουρι, Σιάκαμ, Ιμπάκα για πρωταγωνιστές και έδειξαν και σήμερα, ότι θα τα δώσουν όλα μέχρι τέλους, για την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής.

Στο πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά από την αρχή, μέχρι το τέλος του, οι δύο ομάδες πηγαίναν μαζί στο σκορ. Οι Ράπτορς είχαν ένα μικρό προβάδισμα διαρκώς (31-27 στην πρώτη περίοδο) και με τον Ιμπάκα να είναι κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ, έμεναν μπροστά στο σκορ. Οι Σέλτικς, παρά την αστοχία έξω από τα 6,75, όχι μόνο ήταν κοντά, αλλά πέρασαν και μπροστά (44-46), με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 49-49.

Από την τρίτη περίοδο, όμως, οι Ράπτορς άρχισαν να κυριαρχούν, καθώς έβγαζαν περισσότερο νεύρο, περισσότερο καθαρό μυαλό, κυρίως στην επίθεση, αλλά και εμπειρία. Με τον Σιάκαμ να δίνει λύσεις κοντά και μακριά από το καλάθι, αλλά και τον Λάουρι, πήγαν στο 81-73, την ώρα που Γουόκερ, Τέιτουμ, Μπράουν και Σμαρτ, είχαν όλοι… 2/18 τρίποντα.

Το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα υπέρ των πρωταθλητών και στην τέταρτη περίοδο, έχοντας αυτήν την απόσταση, την οποία ουσιαστικά δεν έχασαν μετά και από δύο «κολλητά» τρίποντα του Μπράουν (98-90), με τον Λάουρι να παίρνει κρίσιμες επιλογές. Ο Τέιτουμ με ένα καλάθι-φάουλ μείωσε σε 98-93, αλλά στη συνέχεια ένα μάλλον υπερβολικό επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε, ουσιαστικά τελείωσε τις όποιες ελπίδες των Σέλτικς για το τελικό 100-93.

Οι Ράπτορς έφεραν τη σειρά στο 2-2, μετά το αρχικό 2-0 των Σέλτικς και τα ξημερώματα της Δευτέρας προς Τρίτη, αναμένεται… αίμα κι άμμος στο Game 5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X