Nations League: Μεγάλες νίκες για Πορτογαλία και Γαλλία

Nations League: Μεγάλες νίκες για Πορτογαλία και Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Επικράτησαν της Κροατίας και της Σουηδίας αντίστοιχα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Μπαπέ η Γαλλία πέρασε από την Σουηδία (0-1), ενώ στο άλλο ματς του ίδιου group, η Πορτογαλία χωρίς τον Ρονάλντο διέλυσε 4-1 την Κροατία. Νίκη και το Βέλγιο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο Group3 του Nations League του 2020-21 η πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία. Οι Τρικολόρ λύγισαν με 0-1 την πάντα μαχητική, Σουηδία, με τον Κιλιάν Μπάπε να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έγινε στην Σόλνα. Στο 41’ ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την κόντρα μέσα στην περιοχή και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Ολσεν. Το 0-1 παρέμεινε ως το τελικό παρά την καλή απόδοση των Σκανδιναβών στην επανάληψη, ειδικά μετά την είσοδο του Κολουσέβσκι και παρότι στις καθυστερήσεις ο Μαρσιάλ πήρε πέναλτι, όμως ο Γκριεζμάν έστειλε την μπάλα… έξω από το γήπεδο.

Στο άλλο ματς του ομίλου, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της εδώ και αρκετό καιρό, η Πορτογαλία, χωρίς τον τραυματία, Κριστιάνο Ρονάλντο, επιβλήθηκε καθαρά της Κροατίας στο Dragao. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βομβάρδισε με τελικές στο πρώτο μισάωρο τους φιλοξενούμενους, είχε τρία δοκάρια και τελικά άνοιξε το σκορ στο 41’ με τρομερό αριστερό αριστερό του Ζοάο Κανσέλο στο παραθυράκι.

Στην αρχή της επανάληψης και το 58’ ο Ντιόγκο Ζότα της Γουλβς κατέβασε την πάσα του Γκερέιρο και πλάσαρε ωραία με το δεξί για το 2-0, ενώ στο 70’ με σουτ εκτός περιοχής ο Ζοάο Φέλιξ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 91’ μείωσε η Κροατία με τελείωμα σε τετ-α-τετ από τον Πέτκοβιτς ύστερα από ωραίο αυτοματισμό για να γράψει το τελικό 4-1 στο 95’ με προβολή ο Αντρέ Σίλβα.

Την ίδια ώρα έγινε και το Δανία – Βέλγιο για το Group2 του League A και είχε νικητές του φιλοξενούμενους (0-2). Μόλις στο 3’ ο σέντερ-μπακ της Λιόν, Ντεναγιέρ, από κοντά άνοιξε το σκορ για το 0-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το 77’, σημείο στο οποίο ο Ντρις Μέρτες έπειτα από φάση διαρκείας έγραψε με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2. Σε αυτό το group συμμετέχουν επίσης Αγγλία, Ισλανδία και τα Τρία Λιοντάρια, νωρίτερα, ξεκίνησαν με νίκη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

League A

Group2

Δανία – Βέλγιο 0-2
(9’ Ντεναγιέρ, 77’ Μέρτενς)

Group3

Πορτογαλία – Κροατία 4-1
(41’ Ζοάο Κανσέλο, 58’ Ντιόγκο Ζότα, 70’ Ζοάο Φέλιξ, 95’ Αντρέ Σίλβα – 91’ Πέτκοβιτς)

Σουηδία – Γαλλία 0-1
(41’ Μπαπέ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X