Μαρία Σάκκαρη: «Ελπίζω αυτή η νίκη να έφερε ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες»

Μαρία Σάκκαρη: «Ελπίζω αυτή η νίκη να έφερε ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες»

H Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε μετά από τον αγώνα της με την Αμάντα Ανισίμοβα για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε μετά από τον αγώνα της με την Αμάντα Ανισίμοβα για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά αλλά και για Ουίλιαμς και Στίβενς.

Τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Σάκκαρη μετά από την σπουδαία νίκη της επί της Αμάντα Ανισίμοβα στον 3ο γύρο του US Open.

«Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που συνέβη χθες. Μπορούμε όλοι να αισθανθούμε αυτό που αισθάνεται και ο Στέφανος τώρα. Ελπίζω αυτή η νίκη να έφερε ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες. Είμαι χαρούμενη και υπερήφανη με τον τρόπο που έπαιξα», είπε σχετικά η Μαρία Σάκκαρη ενώ ήταν ακόμη μέσα στο κορτ.

Όσο αφορά το παιχνίδι της και την επόμενη αντίπαλο της σημείωσε: «Δεν έκανα πολλά αβίαστα λάθη, αυτό είχα και στο μυαλό μου, να επιστρέψω πολλές μπάλες, να μην της επιτρέψω να κάνει winners, να μην της δώσω χρόνο. Το σερβίς μου ήταν καλό σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, μου έδωσε κάποιους εύκολους πόντους.

Θα παρακολουθήσω τον αγώνα από τη σουίτα που μου παραχώρησε το τουρνουά. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, ανεξάρτητα από το ποια θα κερδίσει. Ο αγώνας μου με τη Σερένα την προηγούμενη εβδομάδα μου δίνει μια ιδέα για το πως αγωνίζεται, με τη Σλόαν δεν έχω παίξει ξανά στο παρελθόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X