«Η ΑΕΚ θα είναι πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη - Θα βοηθήσει ο Ρογκαβόπουλος»

Εικόνες από το φιλικό Άρης - ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Ο συνεργάτης του Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο του Άρη, Βαγγέλης Σπυρίδης, σκιαγραφεί στο enwsi.gr την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό του «Nick Galis Hall»

Στο πρώτο φιλικό στη Θεσσαλονίκη -και δεύτερο συνολικά- η ΑΕΚ έδειξε καλά δείγματα γραφής. Η Ένωση επικράτησε του Άρη με 66-59, εκτός έδρας, έχοντας ως σημείο αναφοράς την άμυνά της, αλλά και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, που τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους.

Η Ένωση παρά τις απουσίες της έδειξε θετικά δείγματα, κάτι που παρατήρησε και ο Βαγγέλης Σπυρίδης. Ο συνεργάτης του Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο του Άρη μίλησε στο enwsi.gr και αναφέρθηκε στην εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο φιλικό του Σαββάτου, ενώ στάθηκε στην εμπειρία και στη χημεία του συνόλου.

Στην αρχή της ανάλυσης ο συνεργάτης του Σάββα Καμπερίδη τόνισε. «Σίγουρα είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Έχει κρατήσει τον βασικό κορμό της από πέρυσι και οι προσθήκες που έχει κάνει είναι παίκτες με ποιότητα, που έχουν παίξει Euroleague. Σίγουρα έχει δυναμώσει πολύ, περισσότερο από πέρυσι. Θα είναι πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει βάθος στο ρόστερ της, είχε ελείψεις στο φιλικό και όταν επιστρέψουν οι απόντες θα είναι ακόμα πιο δυνατή».

Αναφερόμενος στην εικόνα του Νίκου Ρογκαβόπουλου εξήγησε πως «είναι ένας νεαρός παίκτης, ο οποίος μπορεί, μέσα από τον ρόλο που θα βρει, να βοηθήσει την ομάδα του».

Στο φιλικό της Θεσσαλονίκης η ΑΕΚ έπαιξε με αρκετές πουσίες, όμως τις κάλυψε. «Μόλις επιστρέψουν οι παίκτες που έχουν εμπειρία από Euroleague η ΑΕΚ θα είναι πιο δυνατή».

Όσο για το μεγάλο…. όπλο της φετινής ομάδας τόνισε πως «η εμπειρία που έχουν κάποιοι παίκτες και μπορούν να σταθούν και να βγουν μπροστά σε δυσκολίες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Συν ότι έχει κρατήσει τον κορμό της και η εμπειρία από την περσινή σεζόν θα βοηθήσει πολύ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X