Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση για Κουλιμπαλί

Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση για Κουλιμπαλί
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Καλιντού Κουλιμπαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Καλιντού Κουλιμπαλί όσον αφορά τις προσωπικές απολαβές του, όμως πριν ο αμυντικός από το Μάλι ντυθεί στα μπλε, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία των “Citizens” με τη Νάπολι.

Μετά την πρώτη προσφορά των 60 εκατομμυρίων ευρώ συν κάποια μπόνους, η οποία απορρίφθηκε, η Μάνστεστερ Σίτι φαίνεται πως ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να εξασφαλίζει το “ναι” της Νάπολι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θεωρεί πως οι δύο πλευρές θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο ατζέντης του Κουλιμπαλί καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να γεφυρώσει τους δύο συλλόγους, που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ύστερα από την ιστορία της αποτυχημένης μεταγραφής του Ζορζίνιο το περσινό καλοκαίρι. Τότε, οι Πολίτες ήταν αισιόδοξοι για την έκβαση των διαπραγματεύσεων, ωστόσο ο Ιταλός μέσος κατέληξε στην Τσέλσι.

Αν τα πράγματα εξελιχθούν θετικά για τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα αποτελέσει την τρίτη φετινή τους μεταγραφή, έπειτα από εκείνες των Νέιθαν Ακέ και Φεράν Τόρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X