Μπάτλερ: «Έτσι με... έφτιαξε ο Χάσλεμ»

Μπάτλερ: «Έτσι με... έφτιαξε ο Χάσλεμ»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάσλεμ δεν αγωνίζεται εδώ και καιρό στους Χιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζίμι Μπάτλερ εξήγησε πώς ο εμβληματικός αρχηγός των Μαϊάμι Χιτ, Ουντόνις Χάσλεμ, τον… έφτιαξε πνευματικά στο Game 3 της σειράς με τους Μπακς.

Ο Χάσλεμ δεν αγωνίζεται εδώ και καιρό στους Χιτ, όμως ανήκει στο ρόστερ τους και έχει ηγετική παρουσία εντός των αποδυτηρίων. Ο Έρικ Σποέλστρα γνωρίζει πως αυτός ο παίκτης μπορεί μπασκετικά να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, όμως έχει την ικανότητα να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του και η ομάδ από το Μαϊάμι τον κρατάει με το μίνιμουμ συμβόλαιο.

Μάλιστα, μετά το 3-0 απέναντι στους Μπακς ο σταρ των Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, υπογράμμισε πως τα λόγια του Χάσλεμ ήταν εκείνα που τον έκαναν να βγει σαν… θηρίο στο φινάλε της αναμέτρησης και να «σαρώσει» τα «ελάφια».

«Ο Χάσλεμ ήρθε και μου είπε: “Μην μας αφήσεις να χάσουμε. Κέρδισε το παιχνίδι”. Αυτό έγινε στην τρίτη περίοδο. Μου έλεγε να χτυπάω στις αλλαγές. Έχει παίξει σε μεγάλα παιχνίδια, μην το ξεχνάτε αυτό. Μου έχει εμπιστοσύνη και αυτό σημαίνει πολλά», είπε ο Μπάτλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X