Αποθέωση για Μπάγεβιτς!

Αποθέωση για Μπάγεβιτς!
Photo Credits: INTIME

Θετικό το ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της Βοσνίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έγινε και πάλι ο «πρίγκιπας του Νερέτβα» για τους Βόσνιους. Ο Ντούσκο γνώρισε την αποθέωση απο τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ και όχι άδικα.

Οι «δράκοι» είναι και πάλι εδώ! Καλύτερη αρχή στη θητεία του στον πάγκο της εθνικής Βοσνίας δεν φανταζόταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που λίγο έλειψε να πετύχει το απόλυτο «κόλπο γκρόσο» στην Ιταλία, αλλα περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Στην πρεμιέρα του ο πολύπειρος τεχνικός, κατάφερε να σταματήσει το σερί των 11 νικών της Ιταλίας και να πάρει τον βαθμό, με το τελικό 1-1 στη Φλωρεντία, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Επειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζέκο βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ νίκησε τον Ντοναρούμα, ανοίγοντας το σκορ στο 57’. Η Ιταλία με τυχερό τρόπο και γκολ του Σένσι του 67’ βρήκε την ισοφάριση, αλλά μέχρι εκεί. Στον πάγκο έμεινε ο παίκτης της ΑΕΚ, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Η Βοσνία παρά τις πολλές απουσίες έδειξε συμπαγής και αποτελεσματική κόντρα σε μια απο τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.

«Εργο Μπάγεβιτς» σημείωσε η  «Οσλομποτζένιε» του Σαράγεβο και αυτό τα λέει όλα. Συνέχεια για τους Βόσνιους κόντρα στην Πολωνία τη Δευτέρα στη Ζένιτσα. Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του Nations League η Ολλανδία νίκησε εντός έδρας 1-0 την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X