Κικίλιας για εμβόλιο κορωνοϊού: «Σημαντικές εξελίξεις από τον τομέα της έρευνας»

Κικίλιας: Ο μέσος όρος ηλικίας όσων νόσησαν τον Αύγουστο έχει κατεβεί στα 36 χρόνια

Οσα δήλωσε ο υπουργός Υγείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Υγείας των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Υγείας των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμμετείχε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κικίλιας αφού ευχαρίστησε τη γερμανική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πρωτοβουλία της σημερινής τηλεδιάσκεψης, συνεχάρη την Επίτροπο Στέλλα Κυριακίδου, για την εξαιρετική προσπάθεια που έχει κάνει για την πρόσβαση των Ευρωπαίων πολιτών σε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο.

Επεσήμανε ότι «μετά από τόσους μήνες, η κούραση είναι δεδομένη για όλους τους λαούς, όμως οι ενθαρρυντικές εξελίξεις από τον τομέα της επιστημονικής έρευνας που αφορούν στο εμβόλιο, δίνουν ελπίδα και ωθούν τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα».

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κοινή προμήθεια εμβολίων για την COVID-19, μέσω του Εργαλείου Έκτακτης Στήριξης της ΕΕ (Emergency Support Instrument).

«Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια και πρέπει να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη και συνεργασία, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία που αποκομίσαμε τους μήνες του κορωνοϊού σε επιστημονικό, ιατρικό και τεχνοκρατικό επίπεδο, με τη δημιουργία ενός κοινού μηχανισμού αντιμετώπισης», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κικίλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X