Εθνική: Ισοπαλία 0-0 με τη Σλοβενία -Βασικοί Μάνταλος, Σβάρνας, Μπακάκης

Εθνική: Ισοπαλία 0-0 με τη Σλοβενία -Βασικοί Μάνταλος, Σβάρνας, Μπακάκης
Photo Credits: INTIME

Θετικοί οι παίκτες της ΑΕΚ στην ισοπαλία τη Εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδος αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα για την πρεμιέρα του Nations League. Η γαλανόλευκη ήταν καλή σε γενικές γραμμές καθώς μέχρι τέλους πίεζε για ένα γκολ. Εξαιρετική ήταν η ανασταλτική λειτουργία της.

Βασικοί για την Ελλάδα ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Στράτος Σβάρνας, όπως και πρώην κιτρινόμαυροι Τάσος Μπακασέτας, Βασίλης Μπάρκας. Οι παίκτες της Ενωσης είχαν πολύ θετική παρουσία με τους Μπακάκης και Σβάρνα να ξεχωρίζουν.

Η… νέα Εθνική που χτίζει ο Τζον φαν’ τ Σιπ φαίνεται πως έχει μέλλον, αλλά χρειάζεται να κάνει περισσότερα για να αποκτήσει και… παρόν. Στην αποψινή «λευκή» ισοπαλία η «γαλανόλευκη», μετά το πρώτο μισάωρο έδειξε μεγάλη όρεξη για επίθεση, ατομικές ενέργειες, αλλά και πάθος για τη νίκη. Ωστόσο, η έμπειρη και σκληρή άμυνα των Σλοβένων δεν άφησαν του διεθνείς να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γιαν Ομπλακ.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν ούτε να ανησυχήσουν τον Βασίλη Μπάρκα, αλλά και το σύνολο της ελληνικής άμυνας. Αξίζει να σημειωθεί πως η συνολική ανασταλτική λειτουργία της Ελλάδας ήταν εξαιρετική. Επιθετικά, ο Λημνιός ήταν σε καλή ημέρα, με ατομικές ενέργειες προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Βαγγέλης Παυλίδης έδειξε να μην είναι σε καλή μέρα.

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μεβλία, Μπλάζιτς, Στογιάνοβιτς, Μπόχαρ, Βέτριχ, Μπίγιολ, Ρεπ (52′ Ζίβετς), Βούκσιτς (62′ Ζάιτς), Σποράρ.

Ελλάδα (Τζον φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος (87′ Μασούρας), Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης (76′ Φούντας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X