Οικονόμου: «Μεγάλη ευκαιρία για εμένα η Κοπεγχάγη»

Επίσημο: Στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μάριου Οικονόμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Μάριος Οικονόμου.

Ο 28χρονος υπέγραψε έως το 2023 στην Κοπεγχάγη με την ομάδα από τη Δανία να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του πρώην, πλέον, αμυντικού της ΑΕΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της Κοπεγχάγης ο Οικονόμου είπε: «Η Κοπεγχάγη είναι ένα γνωστό κλαμπ στην Ευρώπη και το είδα ως μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και μία συναρπαστική πρόκληση να έρθεις σε μία ομάδα όπως ο Κοπεγχάγη. Φυσικά και έχω παρακολουθήσει το σύλλογο. Ο Ζέκα επίσης είναι εδώ μερικά χρόνια και τα πάει καλά. Ελπίζω ότι κι εγώ θα συμβάλω στις επιτυχίες του συλλόγου. Ανυπομονώ να βιώσω το γήπεδο και την πόλη και φυσικά να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες».

Για τη μεταγραφή του Οικονόμου στην Κοπεγχάγη μίλησε και ο διευθυντής των Δανών, Στάλε Σολμπάκεν: «Αφού αποχώρησε ο Παπαγιανόπουλος, ψάχναμε κάποιον που θα μπορούσε να συμπληρώσει την κεντρική μας άμυνα και θα αγωνιστεί μαζί με τους Νέλσον, Ραγκνάρ και Μπιέλαντ. Ας ελπίσουμε ότι θα παίξουμε ξανά και τη νέα σεζόν πολλούς αγώνες. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε επίσης να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες σε αυτή τη θέση. Τώρα πιστεύω ότι θα είμαστε. Ο Μάριος είναι ένας συμπαγής αμυντικός που έχει πολύ καλό συγχρονισμό στις μονομαχίες του και σωματικά είναι δυνατός. Ερχεται με μία καλή εμπειρία, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ελλάδα. Εχει συνηθίσει να παίζει για ένα κλαμπ όπου υπάρχει πίεση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X