«Οι Μπακς έπρεπε να αποχωρήσουν από το παρκέ μετά το φάουλ στον Μπάτλερ»

«Οι Μπακς έπρεπε να αποχωρήσουν από το παρκέ μετά το φάουλ στον Μπάτλερ»
Photo Credits: INTIME

Τα «ελάφια» είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γνωστός αναλυτής του ΝΒΑ, Στέφεν Α. Σμιθ, υποστήριξε πως οι Μπακς έπρεπε να φύγουν από το γήπεδο, μετά το φάουλ που δόθηκε υπέρ του Τζίμι Μπάτλερ σε νεκρό χρόνο και έκρινε την αναμέτρηση.

Τα «ελάφια» είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για το φάουλ που χρεώθηκε στο φινάλε του ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το οποίο έκρινε την αναμέτρηση και έστειλε τους Χιτ στο 2-0.

Ο Σμιθ, λοιπόν, πήρε θέση μέσω του Twitter και χαρακτήρισε ντροπιαστικό το σφύριγμα, ενώ τόνισε πως οι πρωτοπόροι της Ανατολής θα έπρεπε να αποχωρήσουν από το παρκέ, πριν σουτάρει τις βολές του ο Μπάτλερ.

«Αυτό είναι σίγουρα ένα ντροπιαστικό σφύριγμα από τον Μαρκ Ντέιβις. Πώς μπορείς να πάρεις αυτή την απόφαση σε μια τέτοια συνθήκη! Είχα πει πως οι Χιτ θα νικήσουν τη σειρά, όμως αυτό το φάουλ με 0:00 στο ρολόι είναι απαράδεκτο. Οι Μπακς έπρεπε να αποχωρήσουν πριν από τις βολές», έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X