Κοντά στην επιστροφή του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Χάβι Μαρτίνες

Τελειώνει από τη Μπάγερν Μονάχου ο Μαρτίνες
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια ο Χάβι Μαρτίνες είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η επιστροφή του Χάβι Μαρτίνεθ είναι ο πρώτος στόχος για την Μπιλμπάο και οι Βάσκοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν για τον 32χρονο Ισπανό μέσο.

Τα λιοντάρια έχουν κάνει πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ, ενώ η ομάδα του Μονάχου απαιτεί 2.000.000 ευρώ περισσότερα (δηλαδή 12.000.000 ευρώ) για να αφήσει τον Μαρτίνεθ που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Τόσο τα ισπανικά, όσο και τα γερμανικά media θεωρούν ότι τις επόμενες ημέρες οι δυο ομάδες θα βρουν τη “χρυσή τομή”.  Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1988 στην Εστέγια της Παμπλόνα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Οσασούνα.

Το 2006 πήγε στην Μπιλμπάο και αποχώρησε μετά από έξι χρόνια για να αγωνιστεί στους Βαυαρούς, με τους οποίους έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, τρία γερμανικά σούπερκαπ, δύο Champions League, ένα ευρωπαϊκό σούπερκαπ και ένας παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Με την εθνική Ισπανίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και το Euro του 2012.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X