Ξεκίνησαν προπονήσεις τα αγωνιστικά τμήματα ξιφασκίας της ΑΕΚ

Ξεκίνησαν προπονήσεις τα αγωνιστικά τμήματα ξιφασκίας της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Έπιασαν δουλειά οι ξιφομάχοι της ΑΕΚ με πρώτη ...στάση το Πανελλήνιο Παμπαίδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν τα αγωνιστικά τμήματα Ξιφασκίας της ΑΕΚ, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Με σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα, με έλεγχο και τήρηση όλων των μέτρων, υπό τις οδηγίες του προπονητή του τμήματος, Θανάση Δελενίκα, οι «κιτρινόμαυροι» συγκεντρώθηκαν και πάλι και ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που περιλαμβάνει ωστόσο και… παλαιές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων, ενώ ένα μήνα αργότερα, στις 10-11 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Πρόκειται για δύο διοργανώσεις που αναβλήθηκαν ελέω πανδημίας, όμως τώρα βρίσκονται… κυκλωμένες στο “κιτρινόμαυρο” καλεντάρι με στόχο μετάλλια και διακρίσεις.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Με σεβασμο στην τήρηση των μέτρων (θερμομετρηση, αντισηπτική προστασία και αποστάσεις) ξεκινήσαμε με όνειρα, φιλοδοξίες, χαμόγελα και πολύ όρεξη, τη νέα χρονιά, με νέους στόχους και δίψα για διακρίσεις. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, αλλά και σε όλον τον κόσμο, υγεία και πολλές επιτυχίες. Συγχαρητήρια, επίσης, στους φίλους της ομάδας για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα όλων μας, όσον αφορά την απόκτηση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ελπίζω να συνεχίσει η διάθεση με την ίδια ζήτηση και να φτάσουμε σύντομα τους 10.000 κατόχους ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21, γιατί η στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι απαραίτητη από όλους. Καλή σεζόν να έχουμε“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X