Τούρκοι «σημάδεψαν» ηλεκτρονικά ελληνική φρεγάτα

Τούρκοι «σημάδεψαν» ηλεκτρονικά ελληνική φρεγάτα

«Ψάχνεται» για θερμό επεισόδιο η Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τούρκοι «σημάδεψαν» ηλεκτρονικά ελληνική φρεγάτα σε μια περιοχή νοτίως του Καστελόριζου, το συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση, την προηγούμενη εβδομάδα τουρκικό πολεμικό πλοίο σημάδεψε «ηλεκτρονικά» μία ελληνική φρεγάτα με στόχο να την εγκλωβίσει στο ραντάρ του, έχοντας, μάλιστα, στραμμένα τα όπλα προς αυτή.

Το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το πλήρωμα της ελληνικής φρεγάτας αντέδρασε με μεγάλη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθεί το «θερμό επεισόδιο» στην περιοχή.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα ελληνικά πληρώματα, ειδικά μετά το επεισόδιο με τη φρεγάτα «Λήμνος», έχουν λάβει σαφείς εντολές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, καθώς η στρατιωτική ηγεσία θεωρεί ότι η Αγκυρα αναζητά ευκαιρία για πρόκληση επεισοδίου με στόχο να κατηγορήσει την Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X