Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Πλακιωτάκης (ΦΩΤΟ)

Πλακιωτάκης: «Η Ελλάδα είναι ικανή να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα»

Σε καραντίνα ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καραντίνα μπήκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς είχε έρθει σε επαφή με επενδυτή που ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Μετά τους Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση, ακόμα ένας μέλος της κυβέρνησης μπήκε πλέον σε καραντίνα.

Ο λόγος για τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος σε ανάρτηση που έκανε σε λογαριασμό του στο Facebook γνωστοποίησε πως ήρθε σε επαφή με επενδυτή που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

«Για τις επόμενες μέρες, θα εργάζομαι από το σπίτι, αφού πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι επενδυτής που συνάντησα χθες, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ακολουθώ πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ» έγραψε χαρακτηριστικά σε αυτή ο ίδιος.

Από την πλευρά του το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό COVID-19. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X