Καιρός: Ζέστη και υγρασία σήμερα

Επιστρέφει σιγά-σιγά το καλοκαίρι - Ζέστη την Παρασκευή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υψηλός είναι σήμερα, Πέμπτη, ο δείκτης δυσφορίας, αποτέλεσμα των υψηλών θερμοκρασιών σε συνδυασμό με τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

Ο δείκτης δυσφορίας δείχνει πόσο η θερμοκρασία του αέρα και τα ποσοστά σχετικής υγρασίας επηρεάζουν την αίσθηση άνεσης ή δυσφορίας του πληθυσμού, καθώς και τις συνέπειες που μπορεί να υποστεί ο ανθρώπινος οργανισμός.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του σχετικού μοντέλου πρόγνωσης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, ο δείκτης δυσφορίας σήμερα αναμένεται να είναι υψηλός στα ανατολικά, νότια ηπειρωτικά τμήματα και τα νησιά του Αιγαίου. Οι υψηλές τιμές του δείκτη δυσφορίας δεν εντοπίζονται μόνο στις περιοχές όπου αναμένονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες, αλλά και σε περιοχές όπου προβλέπονται υψηλά ποσοστά υγρασίας, όπως στην Κεντρική Μακεδονία, στις Δυτικές Κυκλάδες, στη Ρόδο και στην Ανατολική Στερεά.

Η μέγιστη θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης θα φτάσει στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα τους 35-36 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη τους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

πηγή reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X