Αγγελόπουλος: «Το ιδανικό σενάριο είναι ένα: Final 8 με κόσμο και την ΑΕΚ νικήτρια»

Αγγελόπουλος: «Το ιδανικό σενάριο είναι ένα: Final 8 με κόσμο και την ΑΕΚ νικήτρια»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του κατέθεσαν ξεκάθαρη πρόταση για το Final 8

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Final 8 του BCL, με την ΑΕΚ να είναι παρούσα σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού, με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του κατέθεσαν ξεκάθαρη πρόταση για την πιο ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, στο οποίο θα υπάρχει και παρουσία κόσμου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στο sdna για την διοργάνωση που βρίσκεται προ των πυλών, την σημασία της παρουσίας κόσμου στις εξέδρες, ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να ήταν αντίπαλος προπονητής σε τελευταία φάση αγώνα απέναντι στην Ένωση.

Αρχικά, περιέγραψε το πώς φαντάζεται το μεγάλο ραντεβού της Αθήνας. «Φαντάζομαι πως από αγωνιστικής πλευράς θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Είναι όλες οι ομάδες πολύ ενισχυμένες. Πραγματικά θα είναι ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έρχονται για να κερδίσουν τον τίτλο και όλες μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο. Είναι όλες οι ομάδες πολύ ενισχυμένες. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και πολύ ωραίο τουρνουά. Για όλους είναι 3 νίκες, 1 τίτλος. Έχει την ιδιαιτερότητα πως κανείς δεν θα έχει επίσημο παιχνίδι μέχρι το Final 8 συν τον κορωνοϊό, κάτι που κάνει τα πράγματα πρωτόγνωρα. Έχουμε και τον άγνωστο Χ τον κόσμο. Άρα, είσαι σε μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους».

Στην ΑΕΚ δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για το Final 8. Μάλιστα οι συζητήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης, αλλά και αξιωματούχους του BCL είναι συνεχείς και φέρνουν άνεμο αισιοδοξίας, όσον αφορά την παρουσία κόσμου. «Υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχουμε κόσμο, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να παρακολουθούμε επιδημιολογικά την εικόνα της Ελλάδας τις επόμενες 15 μέρες. Στην ουσία μέχρι τις 10-15 Σεπτέμβρη θα κριθεί το πόσο κόσμο θα έχει το τουρνουά. Από την άλλη,. ένα τουρνουά χωρίς κόσμο θα ατονίσει σημαντικά. Πέραν των εσόδων είναι και η όλη εικόνα. Θα υπάρξει εικόνα… προπονήσεων. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ένα restart του μπάσκετ και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης περιέγραψε το ιδανικό σενάριο του Final 8 και το έκανε μέσα σε λίγες μόνο λέξεις. «Το ιδανικό σενάριο είναι ένα: Final 8 με κόσμο και την ΑΕΚ νικήτρια», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση στα γήπεδα, βάζοντας τον εαυτό του στη σκοπιά ενός φιλάθλου. «Ο φίλαθλος μπορεί να κάνει τα πάντα, εκτός από το να πάει στο γήπεδο. Μπορεί να πάει παντού, αλλά δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο».

Τέλος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό, δίνοντας το στίγμα του για την ποιότητα της φετινής ΑΕΚ: «Το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα, είναι θέμα του προπονητή. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να ήμουν αντίπαλος προπονητής στην τελευταία επίθεση έχοντας τόσους παίκτες απέναντί μου. Δηλαδή στην τελευταία επίθεση ο αντίπαλος προπονητής βλέποντας τους Ζήση, Λάνγκφορντ, Ράις, Ματσιούλις, Λοτζέσκι, πώς θα μπορεί να νιώθει άραγε;».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X