Τελικός Κυπέλλου: «Φρένο» της Αστυνομίας για Ριζούπολη - Πάει Βόλο

Τελικός Κυπέλλου: «Φρένο» της Αστυνομίας για Ριζούπολη - Πάει Βόλο
Photo Credits: INTIME

Η Αστυνομία είπε «όχι» για τελικό στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς Βόλο οδεύει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, καθώς η Αστυνομία δεν εγγυάται τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ηταν ήδη γνωστό πως από τη στιγμή που αναβλήθηκε εκ νέου ο τελικός του Κυπέλλου η πρόταση της ΕΠΟ ήταν να γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, με δεύτερη επιλογή να είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου. Να αναφέρουμε πως ο τελικός δεν γινόταν να γίνει στο ΟΑΚΑ καθώς πρέπει να κλείσει για αλλαγή χλοοτάπητα.

Η συγκεκριμένη απόφαση ψηφίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την περασμένη Δευτέρα (31/8), ωστόσο εξ αρχής υπήρχε ένας σημαντικός αστερίσκος, που φυσικά αφορούσε την Αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι και η αναβολή του Ιουλίου είχε γίνει εξαιτίας του «μπλόκου» της Ελληνικής Αστυνομίας. Το αποτέλεσμα τότε ήταν να αναζητείται ημερομηνία για τον τελικό… εν τέλει αποφασίστηκε να γίνει στα τέλη Αυγούστου, όμως ο κορωνοϊός άλλαξε τα δεδομένα. Οι εξελίξεις οδήγησαν το να αναζητείται νέα ημερομηνία, αλλά και έδρα.

Εν τέλει η ΕΠΟ «έδειξε» εκ νέου Ριζούπολη, πλην όμως η Ελληνική Αστυνομία βάζει κι αυτή τη φορά “μπλόκο”. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι δεν εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη.

Εν κατακλείδι, όπως όλα δείχνουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αγωνιστούν στον τελικό Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X