«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Λέοβατς»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Λέοβατς»
Photo Credits: INTIME

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λέοβατς κάνουν λόγο ξένα ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον παίκτη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάριν Λέοβατς, ενδιαφέρεται η ΑΕΚ σύμφωνα με ξένα μέσα.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «Germanijak.hr» υποστηρίζει ότι η Ενωση θέλει το πρώην αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, όμως υπάρχουν δύο σημαντικά «αγκάθια».

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Το διάλειμμα των εθνικών ομάδων θα σταματήσει τους αγώνες των συλλόγων για λίγο και ενώ μερικοί παίκτες θα βρίσκονται στις εθνικές τους οι άλλοι θα προπονηθούν και ίσως διαπραγματευτούν για πιθανές μεταγραφές.

Ετσι, τα νέα που έρχονται από τη Ντιναμό είναι ότι η ελληνική ομάδα ΑΕΚ ΑΕΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Μάριν Λέοβατς, όπως έχει μάθει ο Sportske novosti. Η αξιόπιστος αριστεροπόδαρος παίκτες πέρασε δυόμισι σεζόν στον ΠΑΟΚ, προτού οι Έλληνες τον πουλήσουν στη Ντιναμό για 300 χιλιάδες ευρώ, οπότε η ΑΕΚ γνωρίζει όλα όσα μπορεί να κάνει ο Λέοβατς.

Παρόλα αυτά η μεταγραφή δεν είναι υπερβολικά πιθανή για δύο λόγους. Πρώτον,  η προσφορά των Ελλήνων δεν ευχαριστεί την διοίκηση της Ντιναμό και δεύτερον Ντιναμό δεν έχει έτοιμο αντικαταστάτη για έναν έμπειρο αμυντικό. Μόνο ο νεαρός Damjan Daničić παίζει εκεί, ενώ ο Francois Moubandje βλέπει την πόρτα εξόδου αφού έγινε πάλι σαφές ότι δεν υπολογίζεται.

Εκτός από τα προαναφερθέντα εμπόδια, πρέπει να ειπωθεί ότι είναι αμφίβολο εάν ο Λέοβατς θα πάει στην ΑΕΚ, καθώς έχει ήδη δηλώσει αρκετές φορές ότι σκοπεύει να μείνει και να ζήσει στο Ζάγκρεμπ, όπου τα πήγε καλά. Ετσι ώστε μόνο μια αρκετά καλή προσφορά θα μπορούσε να τον κάνει να φύγει στο εξωτερικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X