ΑΕΚ: Οι δεύτερες σκέψεις για τον Βράνιες

ΑΕΚ: Οι δεύτερες σκέψεις για τον Βράνιες
Photo Credits: INTIME

Δεν είχε κάτι νέο να πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες δεν είχε κάτι καινούργιο να πει, ενώ στην Ενωση δεν είναι πλέον σίγουροι για το τι πρέπει να γίνει ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος.

Την επιθυμία του να γυρίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ (το ίδιο σημαντικά για εκείνον και τα δύο …) δεν την έχει κρύψει ποτέ ο Oγκνιεν Βράνιες. Από τότε που επέστρεψε στην Άντερλεχτ, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν η τέταρτη φορά που βρέθηκε στην Αθήνα και πάντα το γνωστοποιεί κι από το Instagram. Και τις προηγούμενες τρεις φορές, είχε συναντήσεις με ανθρώπους της ΑΕΚ. Το ίδιο και τώρα.

Το βασικό ερώτημα παρά τις συναντήσεις, είναι αν έχει αλλάξει κάτι για τις προϋποθέσεις γύρω από την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ένωση. Η απάντηση είναι όχι. Δεν είχε κάτι καινούργιο να μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός.

Η πεποίθηση του πως θα βρει τρόπο ο ίδιος να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ χωρίς να εμπλακεί καθόλου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, δεν είναι κάτι καινούργιο. Από την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, όταν και συμφώνησε και τους οικονομικούς όρους με τους οποίους θα υπέγραφε συμβόλαιο εφόσον έφευγε από το Βέλγιο, αυτό λέει. Πως την υπόθεση της αποδέσμευσης από την Άντερλεχτ, την έχει αναλάβει ο ίδιος και θα την φέρει σε πέρας. Εκεί είναι …κολλημένη η βελόνα από πλευράς Βράνιες, αλλά προς το παρόν δεν λέει …να ξεκολλήσει. Στο «θα».

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Όγκνιεν Βράνιες εξέφρασε την επιθυμία να συναντούσε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά το αφεντικό της ΑΕΚ μετέφερε πως δεν μπορούσε να αλλάξει το πρόγραμμα του για να βρει χρόνο να τον δει…

Πάντως, επειδή πριν τέθηκε και το ερώτημα για το αν έχει αλλάξει κάτι για τις προϋποθέσεις γύρω από την επιστροφή, η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει κάτι από πλευράς του. Από πλευράς ΑΕΚ ίσως θέλει λίγο καλύτερο ψάξιμο για να δώσεις απάντηση. Για την ακρίβεια, αν υποθέσουμε πως ο Βράνιες βρίσκει τον τρόπο να ξεμπερδέψει με την Άντερλεχτ, που δεν είναι εύκολο, τότε στο ερώτημα αν από την Ένωση θα προχωρούσαν άμεσα στην απόκτηση του, η απάντηση αυτή τη στιγμή δεν είναι πλέον δεδομένη.

Η λογική βάσει παρελθόντος, λέει πως στο τέλος δεν θα μείνουν αδιάφοροι κι άλλωστε δεν εξηγείται κι αλλιώς το γεγονός πως κρατούν την επαφή. Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, αυτή την περίοδο δεν μπορείς να το πεις με την σιγουριά που θα το έλεγες μέχρι πριν λίγο καιρό.

Ο Σβάρνας κλήθηκε στην Εθνική. Αποκτήθηκε ο Χνιντ για τον οποίο οι πρώτες εκτιμήσεις στα Σπάτα κάνουν λόγο για παίκτη που όταν βρεθεί στο 100%, είναι πολύ δύσκολο να μην υπολογίζεται για βασικός. Προωθείται ο Λάτσι, τον οποίο στηρίζει πολύ ο Καρέρα. Ο Τσιγκρίνσκι είναι μια σταθερή αξία, τουλάχιστον όσο δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς. Και υπάρχει και ο Οικονόμου που είναι σε σταθερά μέτρια πορεία, πλην όμως να είναι κι εκείνος στο ρόστερ και να έρθει και ο Βράνιες είναι αδύνατο. Οι προσπάθειες πάντως να βρεθεί κάτι για τον Οικονόμου συνεχίζονται. Πάντα με βάση την αξιολόγηση της προσφοράς σε σύγκριση με το συμβόλαιο κι όχι επειδή θεωρούν πως δεν έχει τίποτα να δώσει.

Αλλά και να φύγει ο Οικονόμου (κι εδώ είναι το «κλειδί» ) το ερώτημα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ πλέον, είναι αν θα πρέπει να αποκτηθεί κάποιος σαν τον Βράνιες, που με το που θα εμφανιστεί θα θεωρείται βασικός.

Δεν λέμε πως δεν θα ανοίξει θέμα Βράνιες, εφόσον μείνει ελεύθερος. Όλοι ξέρουμε άλλωστε και τις ιδιαιτερότητες στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο παίκτη και ο Δ. Μελισσανίδης και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Προφανώς και οι πιθανότητες να ασχοληθεί η ΑΕΚ είναι οι περισσότερες.

Η διαφορά είναι πως μέχρι σήμερα ξέραμε πως με το που θα μείνει ελεύθερος, η ΑΕΚ θα σπεύσει. Αυτό δεν ισχύει πλέον στο 100%. Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και θα δούμε πως θα πάει το πράγμα. Και βέβαια, ας κάνει πρώτα αυτό που υπόσχεται εδώ και 2,5 μήνες περίπου …

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X