Τσέλσι: Ανακοινώνεται ο Χάβερτς -Πέρασε τα ιατρικά

Χάβερτς: Τα βρήκαν Τσέλσι – Λεβερκούζεν κοντά στα 100 εκατομμύρια!
Photo Credits: INTIME

Ενα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάι Χάβερτς στη Τσέλσι, ο νεαρός μέσος πέρασε από τα ιατρικά και ανακοινώνεται.

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως ολοκληρώνει τη μεγάλη του μεταγραφή στους Λονδρέζους καθώς σύμφωνα με τη Bild αλλά και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 21χρονος πέρασε την Κυριακή στο Λονδίνο τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ μετά υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλε».

Η Τσέλσι ολοκληρώνει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, με το ποσό να είναι στα 80 εκατομμύρια ευρώ, συν 20 μπόνους, τα οποία θα δοθούν αναλόγως με τις συμμετοχές και τις επιτεύξεις στόχων.

Ο Χάβερτς πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τις «ασπιρίνες», έχοντας 18 γκολ και 9 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, αν και μόλις στα 21 του έτη, κατέγραψε 215 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας σκοράρει 74 φορές, ενώ έχει «σερβίρει» και άλλες 35.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X