Ολυμπιακός: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Τζολάκης

Ολυμπιακός: Αλλάζει το πλάνο του Μαρτίνς για τον τελικό Κυπέλλου μετα το κρούσμα Τζολάκη
Photo Credits: INTIME

Ιάθηκε από τον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Κώστας Τζολάκης, που είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες θετικός στον κορωνοϊό.

Κυριακή και Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παρέμειναν στα σπίτια τους όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός ο Μάξι Λοβέρα. Σε αυτό το διάστημα οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ακόμη δύο τεστ και από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποιο άλλο κρούσμα το πρωί της Τρίτης (1/9) επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν κανονικά στον Ρέντη και μάλιστα στο πρόγραμμα έλαβε μέρος και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο νεαρός πορτιέρε θυμίζουμε ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Αντίθετα οι Ρούμπεν Σεμέδο, Μάξι Λοβέρα παραμένουν σε απομόνωση. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και παραμένει εκτός προπονήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X