«Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση για τον Λιβάγια»

«Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση για τον Λιβάγια»
Photo Credits: INTIME

Θέλουν τον Μάρκο Λιβάγια οι Τούρκοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζουν να ηχούν οι σειρήνες για τον Μάρκο Λιβάγια.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κροάτη επιθετικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fotomac.com.tr» η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Φενέρμπαχτσε έκανε μια προσφορά 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον επιθετικό Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος φοράει τη Φανέλα της ΑΕΚ της ΑΕΚ.

Οι κίτρινοι που θέλουν να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα για τη σεζόν 2020-21, διαβίβασαν την επίσημη προσφορά τους στον Λιβάγια, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον ελληνικό τύπο, η ΑΕΚ θα προσφέρει στον παίκτη ένα νέο συμβόλαιο, αλλά η Φενερμπαχτσέ έκανε μια απροσδόκητη επίθεση και διαβίβασε την προσφορά στον ποδοσφαιριστή.

Αναφέρθηκε ότι το κίτρινο μπλε ναυτικό προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στον για τον Λιβάγια, ενώ ο Μπουλούτ επέμεινε για τη μεταγραφή του παίκτη.

Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ προσέφερε υψηλότερο ποσό από την πρόταση της ΑΕΚ στον Λιβάγια, ενώ δεν έχει υποβάλει ακόμη προσφορά στην ΑΕΚ».

.

.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X