Κυρανάκης: «Οι νέοι αντί να φτιάχνουν βιογραφικό ψάχνουν δουλειά σε πολιτικά γραφεία» (VIDEO)

Κυρανάκης: «Οι νέοι αντί να φτιάχνουν βιογραφικό ψάχνουν δουλειά σε πολιτικά γραφεία» (VIDEO)

Αντιδράσεις έχουν δημιουργήσει οι δηλώσεις του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δήλωση του Κώστα Κυρανάκη για την ανεργία έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο βουλευτής της ΝΔ φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Mega, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προγράμματα της κυβέρνησης που επιδοτούν την εργασία, μέσω του ΟΑΕΔ.

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν ο κ. Κυρανάκης, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ψάχνουν δουλειά οι νέοι, λέγοντας: «Είναι σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, διότι πολλές φορές ακούμε για ανέργους που ψάχνουν για δουλειά και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά δεν ψάχνουνε στο ίντερνετ, να δούνε τι υπάρχει από προγράμματα.

Υπάρχουν προγράμματα που είναι άγνωστα στον κόσμο. Διότι ο κόσμος. πάρα πολύς κόσμος, όχι όλοι, δεν ψάχνει. Δεν λέω ότι φταίει ο κόσμος, λέω απλά να ψάχνει. Το βλέπω και στη δική μου γένια, πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά που πηγαίνουν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν δουλειά, αλλά δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού, ενώ έχουν τα πτυχία».

Δείτε το video μετά το 15ο λεπτό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X