Κρούσμα κορωνοϊού στην εθνική Ελπίδων

Κρούσμα κορωνοϊού στην εθνική Ελπίδων
Photo Credits: INTIME

Το μέλος της αποστολής που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία  την Τρίτη (1/9), βρέθηκε θετικό δείγμα κορωνοϊού σε μέλος της αποστολής της εθνικής Ελπίδων.

Το μέλος της αποστολής που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί, ενώ αύριο Τετάρτη (2/9), όλα τα μέλη της αποστολής θα υποβληθουν εκ νέου σε τεστ για κορονοϊό. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν απο την εξουσιοδοτημένη απο την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X